خودروهای متصل به عنوان یکی از پیشرفتهترین دستاوردهای فناوریهای نوین، بهصورت گستردهای از تکنولوژیهای یادگیری عمیق (Deep Learning) و مشابهسازی وقایع (Simulation) برای بهبود عملکرد و ایمنی استفاده میکنند. این فناوریها با تحلیل دادهها و پیشبینی شرایط مختلف، به خودروها امکان میدهند تا تصمیمات بهینهتری بگیرند و به شرایط محیطی فورا پاسخ دهند. در این فصل از تیران آکادمی، به نقش این فناوریها در بهبود ایمنی و کارایی خودروها بیشتر بخوانید.
خودروهای متصل به عنوان یکی از نوآوریهای مهم در صنعت خودروسازی، با هدف بهبود ایمنی، کارایی و راحتی رانندگان و سرنشینان طراحی شدهاند. این خودروها با استفاده از فناوریهای پیشرفته ارتباطی، امکان تبادل دادهها با سایر خودروها را فراهم میکنند. برای دستیابی به این اهداف، نیاز به زیرساختهای ویژهای است که شامل انواع شبکههای ارتباطی، سنسورها و عملگرها، نرمافزارها و سیستمهای ابری میشود. در این فصل از تیران آکادمی، به بررسی زیرساختهای معمول برای اتصال خودروهای متصل پرداخته و نقش هر یک از این اجزا را در بهبود عملکرد و کارایی این خودروها مورد بحث قرار میدهیم.
ماشینهای متصل سریعتر از آنچه فکرش را میکردیم به واقعیت تبدیل شدهاند و این روزها در خیلی از شهرهای جهان تردد میکنند. در دنیای امروز که همه افراد در بستر اینترنت به یکدیگر متصل شدهاند، صنعت خودروسازی هم از این فناوری استفاده کرد و ایده خودروهای متصل برای نخستین بار مطرح شد تا تجربه رانندگی در هرکجا با استفاده از اینترنت اشیا، بلوتوث و وایفای آسانتر شود. از افزایش ایمنی جاده تا ارتقای آسایش راننده و امنیت سرنشینان، همه و همه دریچه جدیدی است که خودروهای متصل در دنیای امروز فراهم کرده است.